Megújult a Magyar Természetjáró Szövetség honlapja

Szöveg és fotó:
Magyar Természetjáró Szövetség
2023. május 24.

Megújult a Magyar Természetjáró Szövetség honlapja

Többévnyi előkészítés és fejlesztés után teljesen megújult a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) hivatalos weboldala, az MTSZ.org.

A felhasználók továbbra is az mtsz.org címen érhetik el az MTSZ tartalmait, de már egy korszerű, letisztult és reszponzív, azaz minden eszközön kényelmesen használható felület fogadja őket, amely kialakításával illeszkedik az MTSZ honlapcsaládjába (kektura.hu, gerecse50.hu, turistamagazin.hu).

A Szövetség legfrissebb hírei, közleményei és hosszú történetének bemutatása mellett kiemelt helyet kaptak a térképes felületek is, melyek segítségével könnyedén nyomon lehet követni az aktuális jelzésfestés-pályázat eredményeit, a turistautakat érintő változtatásokat és figyelmeztetéseket, valamint az MTSZ által felmért és nyilvántartott turistautak hálózatát is. A térképekhez kapcsolódó új funkció, hogy a felhasználók be is jelenthetik a turistautakon észlelt problémákat.

Az oldal praktikus szolgáltatásai között van még a rengeteg hasznos információt és tanácsot adó Tudástár rovat, továbbá integráltak az oldalba egy eseménynaptárt is, ahol a Szövetség és tagszervezeteinek fontosabb eseményeit, rendezvényeit, különböző képzési időpontjait követhetjük nyomon.

Ugyancsak könnyen elérhető az oldalról az év elején megújított tagsági adminisztrációs felületet is, amelyen keresztül néhány kattintással lehet csatlakozási kérelmet indítani vagy éppen hosszabbítani. Érdemes végigböngészni az mtsz.org almenüpontjait is, mert ezek segítségével remekül képbe kerülhetünk a Szövetség szervezeti felépítéséről, és arról a szerteágazó tevékenységi körről, amelyet az MTSZ munkatársai, önkéntesei és tagszervezetei végeznek a természetjárás területén.