Idén is vár a Kéktúrázás Napja!

Az elmúlt három évhez hasonlóan idén is a túrázásról, egész pontosan a kéktúrázásról fog szólni október második szombatja. 2020 óta mostanra hagyománnyá vált a Magyar Természetjáró Szövetség szervezésében zajló, nagyszabású közösségi esemény, amely az egyre népszerűbb kéktúrázás ünnepeként fogható fel.

Így zajlott a 150 éves Magyarországi Kárpát Egyesület ünnepi hete a Magas-Tátrában

1873. augusztus 10-én, pontosan 150 éve alapították meg hazánk első turistaegyesületét a Magas-Tátra lábainál, Ótátrafüreden. Az idei jubileumi eseményen a Magyar Természetjáró Szövetség is részt vett, ezzel tisztelegve az elődök előtt, és megemlékezve munkásságukról, a magyarországi szervezett természetjárás indulásáról.

Hétfőn zárva lesz az MTSZ ügyfélszolgálata

2023. július 31-én, hétfőn az MTSZ Országos Központ zárva lesz! Legközelebb szerdára, augusztus 2-ára lehet időpontot foglalni.

Az időpontfoglaló rendszerünkben gyorsan és kényelmesen tudsz időpontot foglalni az ügytípus kiválasztása után. Irodánkban előzetes bejelentkezés alapján hétfőn és szerdán 11-17 óra között tartunk személyes ügyfélfogadást, amely ritka esetekben - mint a mostani is - változhat.

Wittmer Antal emléktúra - MTSZ 110 emléktúra

Nem volt kérdés, hogy az első rendezésű Wittmer Antal emléktúrának is ott a helye az MTSZ 110 emléktúrák között. A szervező Komárom-Esztergom Megyei Természetjáró Szövetség még egy totót is összeállított az MTSZ múltjából és jelenéből, miközben méltón emlékeztek meg 2021-ben elhunyt sporttársukról.