Partnereink

"Egyedül nem megy..." A Magyar Természetjáró Szövetség széleskörű feladatait évtizedek óta partneri kapcsolatokkal, együttműködésekkel tudja ellátni. Minden olyan intézményt, szervezetet, támogatót - legyen az jogi vagy természetes személy -, aki a hazai természetjárás fejlesztéséért, jobbításáért kész tenni, szeretettel látunk partnereink között. Az alábbiakban soroljuk fel azokat a szervezeteket, cégeket és szereplőket, akik nélkül munkánkat nem tudnánk hatékonyan és a lehető legmagasabb színvonalon ellátni.

Támogatóink

Az MTSZ Alapszabályában foglalt tevékenységeit az alábbi támogatók anyagi hozzájárulásainak segítségével tudjuk ellátni.

Ezúton is köszönjük minden támogatónk odaadó és évek óta tartó segítségét!

Szakmai partnerek

Szakmai partnereinknek köszönhetően a Szövetség munkájának az államigazgatással és annak szakmai háttérintézményeivel való napi együttműködése hatékonyan zajlik.

Köszönjük, hogy a felmerülő szakmai kérdésekben partnerekként dolgozhatunk együtt, és közös gondolkodással sikerre vihetjük a gyalogos természetjárás fejlesztését.

Nemzetközi partnerek

Az MTSZ hagyományosan számos európai szakmai szövetség tagja és partnere.

Ezeknek az együttműködéseknek köszönhetően betekintést nyerhetünk más európai szövetségek és országos természetjáró szervezetek szakmai munkájába, ötleteket gyűjthetünk, jó gyakorlatokat ismerhetünk meg.