Társadalmi felelősségvállalás

Az MTSZ lehetőséget biztosít a vállalati szintű, társadalmi felelősségvállalás keretében szervezett jelzésfestési és szemétszedési tevékenységekben való részvételre.

A Magyar Természetjáró Szövetség célja a kulturált egyéni és szervezett természetjárás alapfeltételeinek biztosítása, fejlesztéseinek elősegítése és népszerűsítése. 110 éves történelemmel és hagyományokkal rendelkező szövetségünk, mint a természetjárás legrangosabb országos szakmai szervezete, felelősségének tekinti a jelzett turistautakon történő biztonságos természetjárás megteremtését, valamint a természeti környezet épségének megőrzését.

Mind a turistajelzések karbantartása, mind az erdei hulladék eltakarítása komoly erőforrásokat igényel, ezért a környezettudatosságot és a természeti környezetben végzett rekreációt kiemelten fontosnak érző cégek, szervezetek számára lehetőséget biztosítunk a vállalati szintű, társadalmi felelősségvállalás keretében szervezett jelzésfestési és szemétszedési tevékenységekben való részvételre.

Bővebb információ és részletes tájékoztatás kérhető itt: info@termeszetjaro.hu